Seciu
31 octombrie

RoadGrandTour
  • 11:00
  • Seciu
31 OCT  2021

Seciu - 31 octombrie, Seciu

IMPORTANT! ACTUALIZARE CONDIȚII DE ACCES

La competiție vor putea participa doar cicliștii vaccinați, trecuți prin boală sau cei care prezintă un test PCR de cel mult 48h. 

În conformitate cu noile reglementări legale în vigoare și după analizarea situației actuale împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, echipa RoadGrandTour vă anunță că la acest eveniment va fi permis doar accesul sportivilor care vor face dovada înregistrării și care pot prezenta dovada vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2, prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19 sau test PCR de cel mult 48h. 

Certificatul Verde” poate fi descărcat aici: https://certificat-covid.gov.ro/login.

Kiturile de participare se pot ridica doar dupa trecerea de zona de verificare.
De asemenea, prezența publicului va fi interzisă în zonele special amenajate cu garduri (finish/hidratare) 


DESCRIEREA CURSEI

Seciu a devenit deja o Cursa Clasica. De ce? Pentru ca majoritatea "soselarilor" au ca obectiv aceasta competitie, intrecerile incep pe Strava inainte de RGT Seciu si continua pana toamna tarziu. Crama Seciu din varful deja celebrei catarari ne ofera noua, organizatorilor, gazduire in ziua competitiei si voua, oricand voiti, un loc minunat in care puteti petrece cateva minute (o bere) sau cateva ore (o masa serioasa + bere :)). 

Traseul este destul de simplu. Un tur de circuit are 23.3 km. Startul se da jos pe drumul Bucov - Plopu iar sosirea este sus la Crama. Cei care nu au avut timp sa acumuleze mii de kilometri pana in aprilie, au la dispozitie Tura Scurta cu o lungime de 63km = doua tururi si jumatate = 3 urcari de Seciu.

Cei mai antrenati sunt provocati sa participe la Tura Lunga, de 110km = 4 tururi si jumatate = 5 urcari de Seciu. 

Premiile sunt pe masura efortului insa anul acesta avem sponsori generosi care pregatesc si pentru cei mai buni cataratori cadouri atragatoare. (a 2a, a 3a, a 4a trecere peste linia de sosire vor reprezenta sprinturi de catarare = tricou cu buline si premii speciale). 

Noi vrem sa va dorim tuturor, picioare puternice, minte limpede si mare atentie pe coborare!

Competiția face parte din programul Federatiei Romane de Ciclism, Cupa Natională de Șosea.Sportivii licentiați vor participa astfel:

  • Elite si U23 feminim si masculin - tura lunga
  • Cadeti feminin - tura scurta
  • Cadeti masculin - tura scurta
  • Juniori Masculin - tura lunga
  • Juniori Feminin - tura scurta
  • Master Feminin si Masculin - tura scurta
  • Amatori Feminin si Masculin - tura scurta

Lista participanților - Tură lungă


Nume Prenume Sex Vârstă Nivel Categorie Echipă ConfirmatLista participanților - Tură scurtă


Nume Prenume Sex Vârstă Nivel Categorie Echipă Confirmat