Skip links

Despre

Cel mai mare concurs de ciclism de șosea din România.

Cel mai mare concurs de ciclism de șosea din România revine în acest sezon cu curse spectaculoase, pregătite să satisfacă pretenții cât mai diverse, de la cele mai provocatoare cățărări, la porțiuni de viteză și travaliu. De toate pentru toți, în condițiile unei creșteri semnificative a notorietății acestui sport și la noi în țără. Creștere care considerăm că vi se datorează și vă mulțumim că puneți pedala la amplificarea acestui fenomen.

Sezonul debutează cu un weekend de gală, la Arad, cu partenerii noștri de la Ziridava Road Race. O escapadă în natură la deja clasica Teleferic Challenge, în Poiana Brașov. Nu lipsesc cursele emblematice RGT, cucerirea Sultanului și regina Seciu, care își câștigă, începând din acest sezon, supra-numele Mon Amour.

Circuit de șosea, MTB și curse dedicate copiilor

OnRoad, OffRoad, RGTKids și, mai nou, OnlineRoad au fost pilonii circuitului RoadGrandTour, de 9 ani încoace.

9 ani de curse pe tot teritoriul țării, din care s-au cernut unele etape, devenite astăzi adevărate clasice și așteptate de toată suflarea ciclistă de la noi.

Isverna și Poiana Brașov au fost până acum recreațiile de șosea încercate de RGT. Însă, datorită unor gazde de excepție, sunt curse iubite și puse din timp în calendarul celor mai înverșunați rideri.

Este un pariu care merită să fie câștigat. Dacă există o cale de resuscitare a acestui minunat sport, ei sunt artizanii soluției, singurii care vor putea ține roata în mișcare.

9
ani
100+
Curse
10k+
km
5k+
Rutieri

SPONSORI CIRCUIT

PARTENERI CIRCUIT

Giant-Bicycles_YouTube_Watermark_800x800px_2022

PARTENERI MEDIA