supertotobet1248.com
deneme bonusu veren siteler
zlibrary
Skip links

MON AMOUR

SECIU, 14 SEPTEMBRIE 2024

Înscrie-te prin SportID
PROGRAM

În Curând

CATEGORII

PRO (ex. PRO)

 • Cadeți – Feminin <16
 • Cadeți – Masculin<16
 • Juniori – Feminin 17-18
 • Juniori – Masculin 17-18
 • Under 23 – Masculin 19-22
 • Elite – Feminin 19+
 • Elite – Masculin 23+
 • Master – Feminin 30+
 • Master – Masculin 30-39
 • Master – Masculin 40-49
 • Master – Masculin 50+

AMATORI (AGE GROUP) 

 • M<18, M19-29, M30-39, M40-49, M50-59, M60+ F<18, F19-29, F30-39, F40-49, F50-59, F60+
PREMII
În curând
CONTRIBUȚIA DE PARTICIPARE

Contribuția de înscriere/ciclist :

 • În curând
Plata se poate face online prin MobilPay, în aplicația SportIDPlata se poate efectua și prin ordin de plată în contul organizatorului: Asociatia Judeteana de Ciclism Prahova IBAN : RO07 BTRL 0300 1205 U449 39XXBanca : TRANSILVANIA sucursala Ploiesti.
CURSĂ ȘOSEA

SECIU MON AMOUR

14 SEPTEMBRIE 2024

Seciu a devenit deja o cursă clasică. De ce? Pentru că majoritatea cicliștilor de șosea au ca obiectiv această competiție. Întrecerile încep pe Strava încă din primăvară și continuă până toamna târziu. Traseul este aparent simplu, în buclă. Startul se dă jos pe drumul Bucov – Plopu, iar sosirea este sus, la Crama Seciu. Un tur de circuit are 23.3 km și conține tot ce ți-ai putea dori de la o compețiție de ciclism. Începe cu un fals plat și vălurit, pe un câmp pe care, în mod invariabil, bate un capricios vânt de față. Care se schimbă de la o tură la alta astfel încât să ai parte mereu de surprize noi și nebănuite. În afară de cea în care constați că toți ceilalți pedalează ca apucați de streche, și doar picioarele tale refuză să poți rămâne în pluton. Scapi într-un final de câmp, ajungi aproape de centrul orașului, pe care nu ai timp să-l admiri pentru că începe cățărarea. Preț de vreo 2km care trec într-o veșnicie aproape, asezonată cu o coborâre superbă de 500m. Ai ajuns la Cramă, nu te oprești să bei un prosecco, ci purcezi pe valonatul de început și chiui, tu sau frânele, pe coborârea lungă, presărată cu gâturi cu pante abrupte. Ca într-un fel de roller coaster. Cu propulsia asigurată de propriile picioare. Cei care și-au ieșit din vârf de formă sau n-au fost niciodată acolo, au la dispoziție Tura Scurtă, cu o lungime de 63km, 2 tururi și jumătate, adică 3 urcări de Seciu. Cei mai antrenați sunt provocați să participe la Tura Lungă, de 110km - 4 tururi și jumătate, adică 5 urcări de Seciu.  Atmosfera din timpul și post competiție face toți banii. Iar premiile sunt pe măsura efortului și crampelor. Noi vă dorim tuturor, picioare puternice, minte limpede și mare atenție pe toată durata concursului.Ne vedem la start!

IMPORTANT PENTRU TOȚI PARTICIPANȚII

- în această competiție NU este permisă prezența mașinilor de însoțire!

- depanarea se poate face la puncte fixe. Nu există o limită de puncte fixe la care se poate face depanarea.

- există 2 mașini neutrale, puse la dispoziție de organizator, în care se pot lăsa roți sau biciclete de rezervă.

- singurele mașini care pot circula în caravana sunt cele ale Comisarilor de Cursă.

PROGRAM KITURI

În curând

REGULAMENT

VEZI AICI REGULAMENTUL GENERAL RGT DECLARAȚIE PARTICIPARE ADULT DECLARAȚIE PARTICIPARE MINOR

*Concurenții ce fac parte din profesiile juridice magistrați (procurori sau judecători) clasați in primele locuri la o categorie de premiere vor fi premiați doar cu diploma și cupa, indiferent daca acea categorie are și premii. Aceștia vor trebui să anunțe la premiere acest lucru, înainte de înmânarea premiilor.

INFORMAȚII ȘI TRASEU


MENȚIUNI ȘI RECOMANDĂRI

- recomandăm tuturor participantelor de sex feminim să ia startul la Tura Scurtă. Dacă reușim să vă convingem și să formăm un mic pluton, fetele vor avea startul separat, cu mașină antemergător și mașină de închidere.

În cazul în care recomandarea noastră găsește ecou prin rândul ciclistelor și toate fetele se vor înscrie la Tura Scurtă, regulamentul de cursă prevede următoarele: 

– sportivii ELITE (cu excepția fetelor) sunt obligați să ia startul la TURA LUNGĂ

– nu se pot înscrie concurenți sub 16 ani la TURA LUNGĂ (an de naștere admis, născuți înainte de 2006, inclusiv)

– sportivilor JUNIORI licențiați li se recomandă să ia startul la TURA LUNGĂ

– sportivii sub 14 ani sunt obligați să ia startul la TURA SCURTĂ  (an de naștere admis, născuți înainte de 2008, inclusiv), doar însoțiți de antrenor, părinte, tutore sau alt însoțitor care își asumă responsabilitatea circulării pe drumurile publice.

– sportivilor MASTER licențiați li se recomandă să ia startul la TURA LUNGĂ, însă acest lucru nu este obligatoriu

– în cazul cursei TURA LUNGĂ se vor cumula categoriile AMATOR și MASTER masculin

– în cazul cursei TURA SCURTĂ se vor face clasamente OPEN atât la feminin cât și la masculin, clasamente cu premii în bani. 

– în cazul cursei TURA LUNGĂ se vor face clasamente cu premii în bani  atât la feminin (daca nu se vă face o cursa separata) cât și la masculin, după cum urmează: Elite Masculin, Juniori Masculin, Open Amatori/Master, Open Feminin

– sportivii care câștigă clasamentul general vor câștiga implicit și clasamentul categoriei de vârstă

REZULTATE 2023

TURA LUNGA TURA SCURTA CURSA FEMININA

PARTICIPANȚI

SPONSORI CIRCUIT

0.0_1_A_FC

PARTENERI CIRCUIT

Giant-Bicycles_YouTube_Watermark_800x800px_2022

PARTENERI CURSĂ

PARTENERI MEDIA

pungesu2